2023 CFMOTO 700MT

2023 CFMOTO 700MT

16.06.2023

CFMOTO 700MT prinaša veselje do svobode in raziskovanja. To je sodobno motorno kolo, ki v vozniku zaneti duh pustolovščine in mu omogoči odpiranje novih meja. V sedlu tega potovalnega motocikla lahko odkrivate lepote in vznemirjenje sveta kot še nikoli prej. CFMOTO 700MT temelji na preverjeni platformi motorja, 693-kubičnem dvovaljnem vrstnem, tekočinsko hlajenem motorju, ki ponuja največjo moč 55 kW@8500 vrt/min in največji navor 68 Nm@6500 vrt/min. Zagotavlja boljši zmogljivostni navor pri nizkih vrtljajih, hkrati pa omogoča načine Sport/Eco in elektronsko poseganje v sistem za nemoteno vožnjo.

Z vidika oblikovanja lahko opazimo rezervoar za gorivo, ki ima ostrejše linije, in stranske ščitnike blatnikov, ki poudarjajo mehovski slog. Z optimizacijo svetlobnega modeliranja je zasnova večlinijskih luči bolj agresivna, hkrati pa je izboljšana svetlost, da bi bolje pokrivala cesto.

Kar zadeva upravljanje, je to motorno kolo CFMOTO opremljeno s 140-milimetrskim hodom sprednjega vzmetenja navzdol, da bi zagotovilo močno in udobno izkušnjo. Sprednja dvojna kolutna zavora, 2-batni čeljusti in sistem ABS skupaj izboljšujejo varnostne funkcije, kar pomeni, da vožnja še nikoli ni bila tako samozavestna.

Na področju inteligence novi 5-palčni zaslon TFT omogoča preprosto projekcijo na zaslon. Prvotna dva vtiča USB tipa A sta bila prilagojena na enega tipa A in enega tipa C, da ustrezata potrebam različnih mobilnih naprav.

Novi 5-palčni zaslon TFT podpira preprosto projekcijo na zaslon. Prvotna dva vtiča USB tipa A sta bila prilagojena na enega tipa A in enega tipa C, da ustrezata potrebam različnih mobilnih naprav.

Druge značilnosti vključujejo: široko sedežno blazino, 18-litrski rezervoar za gorivo, sprednjo in zadnjo standardno pnevmatiko R17 CST. Voznik lahko po želji doda dodatne stranske bokse in odbijače.CFMOTO 700MT ABS 2023 vam prinaša svobodo raziskovanja brez omejitev in pobeg iz mesta za razburljive pustolovščine na dolgih razdaljah.

Morda vas bo zanimalo tudi:

SSV CFMOTO ZFORCE 950 SPORT - glavne značilnosti

ZFORCE 950 SPORT je najnovejši član linije športnih vozil CFMOTO side-by-side, ki ga odlikujejo napredna zasnova in vrhunska zmogljivost v svojem razredu, vrhunske komponente ter neverjetna vrednost v kompaktnem in celovitem paketu. Dinami�...

CITESTE MAI MULT