OTROŠKI ŠTIRIKOLESNIKI

3 izdelki

Vrsta prikaza:

Razvrsti po

PRODANO
Popust 13%
CFMOTO CFORCE 110

CFMOTO CFORCE 110


Engine: 1 cylinder, 4 stroke, DOHC

Front brake: 2 hydraulic disc

Fuel: gasoline

2.290 € *z DDV

1.990 € *z DDV

CFMOTO CFORCE 110 FUN

CFMOTO CFORCE 110 FUN


Engine: Single Cylinder SOHC

Front brake: 2 hydraulic disc

Fuel: gasoline

1.630 € *z DDV

Iščete otroški štirikolesnik za nakup? Potem ste na pravem mestu. CFMOTO Slovenija ponuja otroške štirikolesnike z motorji, ki so primerni za katero koli starost in imajo obliko, ki spominja na odrasle modele. Vaš otrok si zasluži najboljše, zlasti ko zanj želite odgovorno vzgojo, razvijati njegove motorne in kognitivne sposobnosti, pri tem pa hkrati zagotoviti njegovo varnost.

Štirikolesnik za otroke je lahko najboljša izbira za zdravo mero zabave in adrenalina. Naši modeli se ponašajo z izjemnimi standardnimi funkcijami. Preden pa za svoje najmlajše kupite vozilo, ne pozabite, da so za otroke do starosti 11 let priporočljivi samo štirikolesniki z gibno prostornino 70 cm3 glede na zvezni urad za zaščito potrošnikov CPSC. Po drugi strani je za otroke med 12 in 15 leti starosti priporočljiv štirikolesnik z gibno prostornino med 70 cm3 in 90 cm3, za najstnike pa štirikolesniki z gibno prostornino do 250 cm3.

Ponudba CFMOTO Slovenija obsega modele z gibno prostornino 110 cm3, ki se ponašajo z enovaljnim 4-taktnim motorjem z močjo 4,5 kW, samodejnim menjalnikom F/N/R in najvišjo hitrostjo 45 km/h. Navdušujejo z igrivim videzom in svetlimi barvami, zaradi česar so popolni za otroke.

Tako kot štirikolesnike, motorna kolesa, vozila SxS in skuterje lahko otroške štirikolesnike kupite z gotovino, kartico, na naročilnico ali s kriptovalutami. Poleg tega lahko otroški štirikolesnik kupite na obroke ali lizing.

Odkrijte naše spletne ponudbe ali pa obiščite eno naših trgovin skupaj s svojim najmlajšim in izberite svoj najljubši model. Naša ekipa je pripravljena, da vam posreduje vse informacije, potrebne za izbiro vozila. Poleg tega vam lahko ponudimo bogat izbor opreme za otroke. Pravzaprav boste v naši ponudbi našli še številne modele štirikolesnikov za odrasle, vozil SxS, motornih koles in skuterjev.