2024 CFMOTO 450NK predstavljen na Filipinih

2024 CFMOTO 450NK predstavljen na Filipinih

18.08.2023

Okada Manila, 11. avgust 2023 - CFMOTO Filipini je ponosno predstavil svojo najnovejšo mojstrovino, motorno enoto CFMOTO 450NK. To motorno kolo CFMOTO, ki se ponaša z neprimerljivo zmogljivostjo, najsodobnejšo tehnologijo in elegantno obliko, ki takoj pritegne pozornost, bo zagotovo povzročilo revolucijo v industriji motornih koles.

Ta veličastni dogodek pomeni nov mejnik v zavezanosti kitajske blagovne znamke k zagotavljanju izjemnih doživetij ljubiteljem motociklov.

RAVNANJE

CFMOTO 450NK ima majhno maso 165 kg, s čimer presega večino cestnih koles v svoji kategoriji prostornine in zagotavlja izjemno okretnost pri upravljanju.

Varnost in samozavest optimizira napredni sistem za nadzor oprijema, ki preprečuje zdrs zadnjega kolesa na zahtevnih površinah.

Prestavljanje je brezhibno in udobno, poleg tega je na voljo serijska drsna sklopka za lažje in stabilnejše prestavljanje, zlasti med agresivnejšim prestavljanjem navzdol.

IZKUŠNJA VOŽNJE

Druge specifikacije:

- 192 mm oddaljenosti od tal

- nadzor nad zaviranjem je izboljšan s prednjimi in zadnjimi enokatraljnimi sklopi s standardnim sistemom ABS

- udobna višina sedeža 795 mm, optimizirana za lažji doseg in udobje

- pedala, krmilo in sedež so premišljeno nameščeni tako, da zagotavljajo ergonomsko držo in zmanjšujejo utrujenost med dolgimi vožnjami.

- zmanjšani so bili hrup, vibracije in grobost.

INTELIGENCA

Kar zadeva inteligenco, bo voznik užival v uporabi 5-palčnega ukrivljenega zaslona TFT, ki ponuja projekcijo navigacije, opomnike za prestavljanje in opozorila o plamenih. Voznik lahko izkušnjo še izboljša z opcijskim T-boxom, ki omogoča povezavo med vozilom in telefonom, nadgradnje OTA, varnostne funkcije in pregledovanje podatkov v realnem času prek aplikacije CFMOTO RIDE App.

OBLIKOVANJE

Popolnoma novo motorno kolo 450NK brezhibno združuje napredno tehnologijo CFMOTO z značilnimi mehanskimi lastnostmi. Njegove elegantne konture odražajo drzno osebnost srednje težkega modela iz družine NK ter so v harmoniji z mišičasto in aerodinamično obliko rezervoarja.

Stranske plošče izkazujejo skrbno pozornost do podrobnosti, s čimer izražajo edinstven slog modela 450NK.


CFMOTO Filipini prinaša vznemirljivo predstavitev 450NK: Pripravite se na novo potovanje!

Morda vas bo zanimalo tudi:

CFMOTO CFORCE 1000 OVERLAND, mogočna sila na terenskih poteh

Raziskujte in odkrivajte nove poti! Kako se sliši? CFORCE 1000 OVERLAND vas bo pokril, ko bo treba ves dan voziti v prostem času in na dirkah ali ko potrebujete vzdržljivega partnerja za reševanje različnih uporabnih nalog na zahtevnih terenih. ...

Preberite več