ELEKTRIČNI SKUTERJI

2 izdelki

Vrsta prikaza:

Razvrsti po

CFMOTO ZEEHO AE8+ '22

CFMOTO ZEEHO AE8+ '22


Engine: electric

Fuel: Electric

6.991 € *z DDV

CFMOTO ZEEHO AE8S+ '22

CFMOTO ZEEHO AE8S+ '22


Engine: electric

Fuel: Electric

6.991 € *z DDV

Iščete ugodno vozilo, zlasti za mestna okolja, ki bo preprosto za rokovanje in vzdrževanje? Skuter je morda najboljša izbira za vas. CFMOTO Slovenija ponuja električne skuterje, ki se ponašajo z udobjem in zanesljivostjo. Enega od modelov skuterjev ZEEHO lahko kupite z gotovino, kartico, naročilnico ali kriptovalutami. Ne pozabite, da CFMOTO Slovenija ponuja možnost nakupa električnih skuterjev na lizing ali obroke. Še ena prednost pa je možnost nakupa želenega modela prek programa RABLA PLUS.

Odvisno od izbranega modela lahko s skuterjem CFMOTO ZEEHO dosežete hitrost do 100 km/h. Modeli električnih skuterjev ZEEHO ponujajo tri načine vožnje – ECO, STREET in SPORT. Vsak model je opremljen z elektromotorjem IPM z močjo 17 KM. Navdušila vas bo tudi baterija ATL NCM 69V32a*2 z dometom do 190 km. Baterijo lahko napolnite 2500-krat – pri standardni običajni uporabi to pomeni kar 300.000 km. Električni skuterji ZEEHO ponujajo možnost 5-palčnega LCD- ali TFT-zaslona.

Morda v tem trenutku še ne veste, kateri model električnega skuterja je pravi za vas, vendar vam bodo strokovnjaki pri CFMOTO Slovenija radi pomagali. Vsak član naše ekipe vas bo z veseljem sprejel in vam razkril podrobnosti o električnih skuterjih v ponudbi CFMOTO Slovenija.

CFMoto je kitajsko podjetje, ki za proizvodnjo inovativnih vozil uporablja napredne tehnologije. Leta 2009 je podjetje CFMoto prejelo naziv tehnološko najnaprednejšega proizvodnega obrata. ZEEHO je divizija za proizvodnjo električnih skuterjev pri tem kitajskem proizvajalcu.

CFMOTO Slovenija je uvoznik štirikolesnikov CFMOTO, UTV-jev, motornih koles in skuterjev. Pričakujemo vas v svojih fizičnih trgovinah ali spletni trgovini, kjer se lahko spoznate z vsemi našimi modeli. Naši strokovnjaki so vam na voljo pri izbiri pravega skuterja za vas, da se boste lažje spopadli s prometnimi konicami v mestih. Poleg tega boste v ponudbi CFMOTO Slovenija našli nešteto modelov štirikolesnikov, otroških štirikolesnikov, SxS in motornih koles. Odkrijte jih vse!